Beaphar Bio Anti-klit Spray Hond & Kat 200ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor honden en katten vergemakkelijkt het verwijderen van klitten in de vacht, zonder te spoelen. De spray bevat Aloë Vera Gel afkomstig uit biologische landbouw, die de huid hydrateert en de vacht verzacht.

Het Ecocert label garandeert de natuurlijke oorsprong van de ingrediënten, die geselecteerd werden op basis van hun kwaliteit. De spray, verrijkt met Bernagie-olie en Munt, voedt, versterkt en revitaliseert de vacht. De spray herstelt de soepelheid van het haar, waardoor het ontwarren gemakkelijker gaat. De neutrale pH-waarde van deze anti-klitspray respecteert de vacht van je dier. Daarnaast wordt de biologische spray verpakt in volledig recycleerbare flessen, gemaakt van het hernieuwbaar materiaal suikerriet. De verpakkingen dragen het "I'm green" label.

Gebruik

Bespuit de vacht van op een afstand van ca. 20 cm. Masseer zacht, laat een paar minuten intrekken en borstel vervolgens de vacht.

Deze spray moet niet uitgespoeld worden.

Indicatie

antiklit spray

Gegevens
CNK4213526
Fabrikanten2pharma, Beaphar, IDPHAR
MerkenBeaphar